ویزای توریستی کره جنوبی

ایران دوستان نماینده رسمی سفارت کره جنوبی برای اخذ ویزا در ایران می باشد. همچنین خدمات زیر نیز به مشتریان گرانقدر  ارائه داده میشود.

  • هتل
  • ترانسفر
  • راهنما

مدارک ویزای کره جنوبی

  1. اصل گذرنامه (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از ۷ ماه اعتبار داشته باشد)
  2. عکس رنگی ۴×۳ (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد

۳.ترجمه انگلیسی شناسنامه و کارت ملی

  1. رورنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه انگلیسی
  2. ۵. پرینت ۳ ماه گردش آخر به همراه موجودی به لاتین یا گواهی تمکن (بالای ۳۰ میلیون تومان)

۶.چک ضمانت بابت بازگشت از سفر

۷.رزرو قطعی هتل الزامیست

۸.مشخصات فردی مسافر

باسپاس

سمیه فرحناکی

 

۸۸۱۰۴۲۲۶

داخلی ۳۰۸

شرکت ایران دوستان-نماینده رسمی سفارت اخذ ویزا  کره جنوبی در ایران

برای دریافت مدارک مورد نیاز به صورت pdf اینجا کلیک کنید.